ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Gazi Ortaokulu

Nis

KUR’AN-I KERİM OKUMAYA GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZ HEDİYELERLE TEŞVİK EDİLDİ. ARİFE HOCAMIZA EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN'e göndermiş olduğu önlüklerden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Kitap okuma yarışması sonucu kazanan öğrencilerimizle sinema etkinliği gerçekleştirildi. Emeği geçen Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun düzenlediği kitap okuma yarışması sonucu kazanan öğrencilerimizle Bilim Merkezi gezisi yapıldı. Emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Özel eğitim sınıfı öğreincilerimiz hipoterapi kapsamında hipodrama giderek at binme etkinliği gerçekleştirdiler. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Etkinliğimizde emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyetimizin  100. Yılı kutlamalarında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrenci ve Öğretmenlerimize hazırlamış oldukları Mevlid Kandili programı için teşekkür ederiz.

Nis